STIRI - Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici” Apateu

Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici” Apateu
Du-te la conținut

STIRI

”DARURI PENTRU SUFLETE CURATE”

SEARĂ MAGICĂ LA APATEU

           Duminică, 23 decembrie 2018, s-a desfășurat ultima etapă a acțiunii caritabile ”DARURI PENTRU SUFLETE CURATE” organizată de  Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici” Apateu în parteneriat cu Asociația ”Cetatea Voluntarilor” din Arad, având drept scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea SECȚIEI DE BOLI INFECȚIOASE – COPII, din cadrul Spitalului Județean Arad.
           Pe parcursul zilei între orele 13 și 16, sălile de clasă și coridorele școlilor din Apateu au fost viu animate de forfota sutelor de elevi, părinți și cadre didactice care au participat la Târgul de Crăciun. A fost o acțiune reușită, elevii manifestând un interes deosebit, prezentându-se cu produse realizate cu multă migală și mult suflet. Toate produsele prezentate, fie că a fost vorba de delicioase prăjituri, minunate decorațiuni de iarnă sau produse homemade și-au găsit cumpărători fericiți că au reușit să doneze pentru reabilitarea unui obiectiv atât de important pentru prezent și pentru viitor.
           Seara de 23 decembrie 2018 a devenit o SEARĂ MAGICĂ  pentru sutele de spectatori prezenți la Serbarea de Crăciun organizată de Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici”  în incinta Căminului cultural din Apateu. După terminarea reprezentației elevilor de ciclul primar, a sosit clipa mult așteptată, directorul Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Popovici” Apateu, domnul profesor Claudiu Daniel Vlad, inițiatorul  acțiunii ”DARURI PENTRU SUFLETE CURATE” i-a înmânat invitatei speciale, doamna Anamaria Nyeki Popa, președinta Asociației ”Cetatea Voluntarilor” Arad, sub forma unui cec simbolic suma totală strânsă în cadrul acestei acțiuni caritabile:
15 018 LEI
            Acum la finalul acestei acțiuni caritabile doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea ei: grădinarilor, elevilor, cadrelor didactice, comitetelor de părinți pe clase, Consiliului Reprezentativ al Părinților și nu în ultimul rând tuturor părinților din Apateu, Berechiu și Moțiori care au fost alături de noi donând cu generozitate și cu un simț civic remarcabil o sumă atât de importantă.

SĂRBĂTORI FERICITE !


                                                                                                                             Cu stimă, respect și recunoștință,
                                                                                                          Director, Claudiu Daniel Vlad
”DARURI PENTRU SUFLETE CURATE”

Vineri 14 decembrie 2018, cadrele didactice din Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici” Apateu au dat starul acțiunii caritabile ”DARURI PENTRU SUFLETE CURATE”, organizând prima etapă a Târgului de iarnă, în rândul cadrelor didactice din școală. A fost o acțiune reușită, cadrele didactice manifestând un interes deosebit prezentându-se cu produse realizate cu multă migală și mult suflet. Toate produsele prezentate, fie că a fost vorba de delicioase prăjituri, minunate decorațiuni de iarnă sau produse homemade și-au găsit cumpărători fericiți că au reușit să le achiziționeze. Donațiile făcute de către cadrele didactice au fost înmânate reprezentantei Comitetului de părinți pe școală.
COLINDĂTORI DE LA COLEGIUL DE ARTE ”SABIN DRĂGOI” ARAD

Vineri 7 decembrie 2018 școala noastră a primit primii colindători din acest an, este vorba de elevii de la Colegiul de Arte ”Sabin Drăgoi” din Arad însoțiți de cadre didactice de la acest prestigios liceu. Reprezentația corului de elevi a avut loc în incinta bisericii ortodoxe din Apateu. Timp de aproximativ o jumătate de oră auzul ne-a fost mângâiat de minunatele colinde cântate de vocile mirifice ale elevilor arădeni. La final am fost încântați de sunetele melodioase produse de orchestra de fluiere a elevilor din Școala Gimnazială ”Gheorghe Popovici” Apateu coordonați de domnul pastor Ionică Herlea, care ne-au prezentat mai multe colinde.
Înapoi la cuprins